Despre TRS Design

Soluții software personalizate pentru o lume conectată

Software Development

Firmă specializată în dezvoltarea website-urilor, a magazinelor online dar și aplicațiilor custom. Cu o experiență vastă în aceste domenii, suntem aici pentru a vă ajuta să transformați ideile dvs. în realitate.

200+

Clienți mulțumiți

100+​

Site-uri dezvoltate

5+

Ani de experiență

Innovation Meets Implementation

Soluții digitale

Oferim soluții digitale personalizate și inovatoare, care să răspundă nevoilor unice ale fiecărui client. Suntem dedicați furnizării de produse și servicii de cea mai înaltă calitate în domeniul dezvoltării software și design-ului online.

Consultanță în IT

Ne ghidăm după valori solide, inclusiv inovația, integritatea și colaborarea. Suntem dedicați eticii de lucru și relațiilor de încredere cu clienții noștri. Aceste valori ne inspiră în fiecare proiect și ne ajută să oferim soluții digitale de calitate superioară.

Portofoliu bogat

Descoperiți portofoliul nostru pentru a vedea rezultatele muncii noastre. Am colaborat cu clienți din diferite industrii și suntem mândri de realizările noastre și de satisfacția acestora. Pentru întrebări, proiecte sau informații suplimentare, contactați-ne.

Pentru a beneficia de o întâlnire de consultanță gratuită, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de pe pagina de Contact. *

Cum decurge procesul colaborării noastre?

Trei pași pentru a-ți transforma aspirațiile digitale în rezultate tangibile

1

Discuție

Ne povestești nevoile tale și stabilim planul de lucru

2

Implementare

Realizăm proiectul tău în timpul stabilit

3

Release

După feedback-ul tău, proiectul este on!