Contact

Ne puteți contacta oricând folosind formularul de mai jos sau telefonic în fiecare zi, în intervalul  09:00 – 19:00.

Trimite-ne un mesaj

Info

GREEN TRS ONLINE S. R. L.

+40 764 567 242

contact@trsdesign.ro

Str. Crișan, bl. GA13, sc. A

Slatina, Olt

Întrebări puse frecvent

Dacă ai întrebări care nu se regăsesc, poți să ne contactezi oricând folosind formularul de mai sus.  Nu ezita să ne întrebi orice, promitem să răspundem în cel mai scurt timp posibil.

Lucrați cu orice client?

Nu. Lucrăm doar cu clienții pe care știm că îi putem ajuta cu adevărat. Nu dorim să pierdem timpul nimănui, nici să luăm proiecte doar pentru bani. Tot ce facem este din pasiune în primul rând.

De ce sunteți atât de ieftini?

Da, uneori primim și această întrebare. Spre deosebire de o companie mare, noi lucrăm cu toții remote, ceea ce ne scutește de plata unei chirii. De asemenea, suntem o echipă mică, ceea ce înseamnă că fiecare client discută direct cu ownerul aka Andrei.

Cât timp durează un website?

În general între 4 și 8 săptămâni. Totuși depinde de fiecare client și proiectul pe care acesta îl are.

Cât de mult costă un website?

Prețurile diferă în funcție de cerințele fiecăruia. Pentru a primi o ofertă pentru exact ce ai tu nevoie, nu ezita să ne contactezi.

De ce sunteți atât de scumpi?

Orice proiect de care ne ocupăm reprezintă implicare totală din partea noastră. Investim timp atât într-un research complet, venind cu soluții personalizate pe businessul fiecărui client.

Am nevoie de un website?

Nu. Dacă ai deja mai mulți clienți decât numărul maxim de care te poți ocupa, atunci probabil nu ai nevoie. În schimb, dacă dorești să îți exinzi businessul, atunci răspunsul sigur este DA.

De ce TRS Design?

Suntem tineri. Suntem creativi. Suntem inovativi. Ne dorim ca fiecare proiect pe care îl realizăm să fie un motiv de mândrie atât pentru clienții noștri, cât și pentru noi. Realizăm totul din pasiune și vrem ca acesta să fie motivul pentru care ne veți recomanda mai departe cu drag.