+40 764 567 242

contact@trsdesign.ro

Contact

Pentru orice întrebare, nelămurire sau consultanță gratuită în zona de online, vă rugăm să ne contactați.

E-Mail

contact@trsdesign.ro

Telefon

contact@trsdesign.ro

Adresă

București, sector 3

FAQ

Ce servicii oferiți?

Oferim o gamă completă de servicii de dezvoltare software, inclusiv crearea de site-uri web, magazine online, aplicații personalizate, design de logo-uri, design grafic, web design și multe altele în domeniul online.

Cum pot să vă contactez pentru mai multe detalii?

Ne puteți contacta prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru sau puteți trimite un email la adresa noastră de contact. Suntem disponibili și pentru discuții telefonice sau întâlniri în persoană, dacă este necesar.

Care este procesul de dezvoltare a unui site sau aplicație?

Începem cu o consultare detaliată pentru a înțelege nevoile dvs. După aceea, vom elabora o propunere personalizată și vom lucra împreună cu dvs. pentru a defini obiectivele, design-ul și funcționalitățile dorite.

Ce costuri implică dezvoltarea unui site sau a unei aplicații?

Costurile pot varia în funcție de complexitatea proiectului și de cerințele dvs. Vom furniza o estimare detaliată de costuri după ce vom avea o discuție inițială cu dvs. pentru a înțelege în detaliu nevoile dvs.

Cât timp durează dezvoltarea unui site?

Durata dezvoltării depinde de complexitatea proiectului și de cerințele dvs. În general, vom stabili un program de lucru și vom respecta termenele stabilite pentru a livra proiectul în timp util.

Pot să aleg propriul design pentru site-ul meu?

Da, cu siguranță! Suntem flexibili și putem colabora cu dvs. pentru a vă crea un design personalizat care să se potrivească perfect viziunii dvs. și brandului dvs.