Portfolio

Pe această pagină vei găsi câteva dintre website-urile realizate de noi. Ele sunt ceea ce ne recomandă pe noi cu adevărat, reprezentând munca și evoluția noastră.

fuerte.ro

Fuerte nu este doar un brand, este o lume. Fuerte nu este doar un cuvânt cu origine spaniolă, ci o echipă de tineri motivați să reușească. Fuerte nu este doar o afacere, este o viziune, cu un aspect clar si bine pus la punct. Țelul lor? Să fie auziți, să fie văzuți, să ofere tot ce au mai bun de oferit prin artă.

 upmind.ro

Ei sunt UpMind, cea mai promițătoare platformă educațională din lume, fondată de doi tineri antreprenori români, Sezar Spataru și Andrei Drăgan, ce are ca și scop ghidarea tinerilor in drumul lor spre succes, prin conexiunea cu cei mai de anvergură mentori!

 rebornangels.io

When one world ends, a new one begins. Prepare yourself as the world as we know it is coming to an end, and a new generation – Generation 0 – shall take the place to lead what comes next. Heaven blessed, human blood with angel feathers. A new kind of “perfect” in their own eyes. Sinful, but ready to be forgiven, as their lives prove the nature of this chaotic world and its new era.

supremecaregivers.co.uk

Înfinţat din dragostea pentru cei dragi, realizând că la un moment dat cu toții vom avea nevoie de ajutor, Supreme Caregivers oferă servicii premium în domeniul asistenţei medicale.

gavvconsult.ro

Echipa GAVV CONSULT este formată din oameni cu potenţial şi viziune. Misiunea lor este să îşi ajute clienţii să facă îmbunătăţiri durabile şi substanţiale în performanţele lor şi să construiască o firmă de succes care atrage, dezvoltă şi reţine oameni de excepţie!

oglifestyle.ro

Un loc unde orice poate învăţa cum să adopte un stil de viaţă sănătos, indiferent de vâsrtă. Cursurile, reţeteţe, planurile alimentare şi de antrenament – toate personalizate – oferite O.G. Lifestyle vă vor ajuta să deveniţi cea mai bună versiune a dumneavoastră!

 mtkconsult.ro

MTK Consult reprezintă exemplul perfect în piața când vine vorba de ambiție, atitudine și gândirea business a unui antreprenor tânăr, ce luptă pentru visurile lui! Prin experiența vastă pe care o avem în antreprenoriat, noi vrem să te ajutam să ai afacerea mult dorită.

 robertmtk.ro

Numele lui este Robert Matache și este un tănăr antreprenor și creator de conținut. El te învață să te dezvolți prin articolele postate săptămănal de către el.

 jasminetoys.ro

Ei sunt JasmineToys și se ocupă cu atracția copiilor, jucăriile. Indiferent ca este vorba de papusi, figurine de actiune, jucarii de construit, masinute cu telecomanda, plastilina, trenuri de jucarie, piste si garaje, jucarii educative si creative, parintii pot alege din multitudinea de produse destinate copiilor.

 ancomp.interego.ro

Îmbunătățirea accesului la învățare pe tot parcursul vieții pentru angajații din regiunile Sud-Vest Oltenia și Sud Muntenia, în special pentru cei cu nivel redus de calificare, cei cu vărstă peste 40 de ani și cei din mediul rural.

De mulți ani, el a fost obsedat de crearea unor modele de identitate minime și unice pentru clienți din peste 20 de țări. A început ca designer grafic într-o companie de tipărit tricouri și s-a specializat în branding. Brandingul este foarte important pentru el și este un factor cheie în cariera sa.

Viziunea și misiunea sunt linii directoare pentru întreaga noastră activitate, care exprimă ceea ce vrem să devenim și ce direcții trebuie să urmăm. Oferind serivicii și produse de înaltă calitate, cu o atitudine dinamică, RASUB poate devenii prima opțiune pentru clienți.

Numele lui este Nichita! Dacă aveți nevoie de un fotograf profesionist, atunci ați găsit ceea ce cautați.  Este o persoană dedicată, pasionată și plină de idei. În plus, este deschis la orice propuneri, sau locuri superbe în care să vă fotografieze.

De ce TRS Design?

Suntem tineri. Suntem creativi. Suntem inovativi. Ne dorim ca fiecare proiect pe care îl realizăm să fie un motiv de mândrie atât pentru clienții noștri, cât și pentru noi. Realizăm totul din pasiune și vrem ca acesta să fie motivul pentru care ne veți recomanda mai departe cu drag.