Portfolio

Pe această pagină vei găsi câteva dintre website-urile realizate de noi. Ele sunt ceea ce ne recomandă pe noi cu adevărat, reprezentând munca și evoluția noastră.

fuerte.ro

Fuerte nu este doar un brand, este o lume. Fuerte nu este doar un cuvânt cu origine spaniolă, ci o echipă de tineri motivați să reușească. Fuerte nu este doar o afacere, este o viziune, cu un aspect clar si bine pus la punct. Țelul lor? Să fie auziți, să fie văzuți, să ofere tot ce au mai bun de oferit prin artă.

iauzece.ro

Primul sistem din Romănia care te obligă sa pui osul la treabă! Sistemul START-UP MTK conține o serie de lecții necesare pentru începerea unui bussiness de succes. La sfărșitul fiecărei lecții ai de îndeplinit un TASK. Daca nu îndeplinești task-ul nu treci mai departe.

De mulți ani, el a fost obsedat de crearea unor modele de identitate minime și unice pentru clienți din peste 20 de țări. A început ca designer grafic într-o companie de tipărit tricouri și s-a specializat în branding. Brandingul este foarte important pentru el și este un factor cheie în cariera sa.

Viziunea și misiunea sunt linii directoare pentru întreaga noastră activitate, care exprimă ceea ce vrem să devenim și ce direcții trebuie să urmăm. Oferind serivicii și produse de înaltă calitate, cu o atitudine dinamică, RASUB poate devenii prima opțiune pentru clienți.

În Dnight nu este vorba doar despre frumusețe,este vorba despre eleganță,simplitate și materiale de calitate toate puse cap la cap de un designer atent la detalii.

Platforma iauzece este o platformă de cursuri online cu scopul de a schimba sistemul educațional din Romania.

Numele lui este Robert Matache și este un tănăr antreprenor și creator de conținut. El susține comunitatea tinerilor pasionaților de antreprenoriat și te poate ajuta să obții fonduri pentru afacerea pe care vrei să o deschizi.

Povestea lor începe în 2015, în urmă conștientizării efectelor nocive ale antibioticelor asupra copilului lor. Au încercat medicamente, le-au combinat cu suplimente alimentare pentru a gasi calea spre vindecare. Ceea ce au descoperit ia adus mai aproape de natură și de utilizarea produselor bio pentru sănătate.

Povestea lor începe în urma cu 25 ani, cand s-au hotărăt să deschidă o fabrică de încălțaminte, exclusiv din PIELE NATURALA în București. Începutul a fost triumfător, înregistrănd un număr impresionant de comenzi în anul nostru de debut. Au hotărăt să demareze în mediul online, atacănd piața cu cele mai noi modele, pe care nu le puteți găsi in altă parte.

FocusMedia Outdoor este o firmă de publicitate din a cărei componență fac parte oameni cu ani de experiență în acest domeniu. Dorința de nou este cea care ne-a adus împreună, păstrând totodată valorile tradiționale ale profesionalismului.

Echipa lor este compusă din persoane instruite, care dețin abilitățile necesare pentru a asigura livrarea proiectului conform celor mai înalte standarde din industrie. Ei sunt implicați de la început pănă la final.

Numele lui este Nichita! Dacă aveți nevoie de un fotograf profesionist, atunci ați găsit ceea ce cautați.  Este o persoană dedicată, pasionată și plină de idei. În plus, este deschis la orice propuneri, sau locuri superbe în care să vă fotografieze.

Echipa lor este oricănd gata să vă ofere suportul necesar pentru a avea grijă de sănătatea dumneavoastră. Astfel, sunt mereu atenți la nevoile pacențiilor lor, încrederea pe care aceștia o au în serviciile oferite de ei fiind de maximă importanță.

După aproape 20 de ani de practicare a sportului în diferite cluburi, și-au dorit să creeze un anumit standard al serviciilor sportive pe care le ofere slătinenilor şi să se contureze un stil propriu printre cluburile existente deja pe piață.

Unimed este o echipă medicală multidisciplinară dedicată calitații serviciilor medicale complete și promovării standardelor înalte de practică medicală. Ei doresc să vă îmbunătațească sănatatea și viata, oferindu-vă un sistem integrat de servicii medicale de diagnostic și tratament: laborator de analize, servicii de imagistică, servicii medicale generale și specializate, servicii de sigurantă și securitate în muncă.

De ce TRS Design?

Suntem tineri. Suntem creativi. Suntem inovativi. Ne dorim ca fiecare proiect pe care îl realizăm să fie un motiv de mândrie atât pentru clienții noștri, cât și pentru noi. Realizăm totul din pasiune și vrem ca acesta să fie motivul pentru care ne veți recomanda mai departe cu drag.