Portfolio

Pe această pagină vei găsi câteva dintre website-urile realizate de noi. Ele sunt ceea ce ne recomandă pe noi cu adevărat, reprezentând munca și evoluția noastră.

fuerte.ro

Fuerte nu este doar un brand, este o lume. Fuerte nu este doar un cuvânt cu origine spaniolă, ci o echipă de tineri motivați să reușească. Fuerte nu este doar o afacere, este o viziune, cu un aspect clar si bine pus la punct. Țelul lor? Să fie auziți, să fie văzuți, să ofere tot ce au mai bun de oferit prin artă.

 upmind.ro

Ei sunt UpMind, cea mai promițătoare platformă educațională din lume, fondată de doi tineri antreprenori români, Sezar Spataru și Andrei Drăgan, ce are ca și scop ghidarea tinerilor in drumul lor spre succes, prin conexiunea cu cei mai de anvergură mentori!

 mtkconsult.ro

MTK Consult reprezintă exemplul perfect în piața când vine vorba de ambiție, atitudine și gândirea business a unui antreprenor tânăr, ce luptă pentru visurile lui! Prin experiența vastă pe care o avem în antreprenoriat, noi vrem să te ajutam să ai afacerea mult dorită.

 robertmtk.ro

Numele lui este Robert Matache și este un tănăr antreprenor și creator de conținut. El te învață să te dezvolți prin articolele postate săptămănal de către el.

 jasminetoys.ro

Ei sunt JasmineToys și se ocupă cu atracția copiilor, jucăriile. Indiferent ca este vorba de papusi, figurine de actiune, jucarii de construit, masinute cu telecomanda, plastilina, trenuri de jucarie, piste si garaje, jucarii educative si creative, parintii pot alege din multitudinea de produse destinate copiilor.

 ancomp.interego.ro

Îmbunătățirea accesului la învățare pe tot parcursul vieții pentru angajații din regiunile Sud-Vest Oltenia și Sud Muntenia, în special pentru cei cu nivel redus de calificare, cei cu vărstă peste 40 de ani și cei din mediul rural.

scoalaiorga.ro

Şcoala Gimnazială “Nicolae Iorga”, Slatina, urmăreşte să răspundă intereselor sociale şi comunitare, să asigure pentru fiecare copil de vârstă şcolară condiţii optime de dezvoltare fizică şi intelectuală, potrivit finalităţilor învăţământului.

De mulți ani, el a fost obsedat de crearea unor modele de identitate minime și unice pentru clienți din peste 20 de țări. A început ca designer grafic într-o companie de tipărit tricouri și s-a specializat în branding. Brandingul este foarte important pentru el și este un factor cheie în cariera sa.

Viziunea și misiunea sunt linii directoare pentru întreaga noastră activitate, care exprimă ceea ce vrem să devenim și ce direcții trebuie să urmăm. Oferind serivicii și produse de înaltă calitate, cu o atitudine dinamică, RASUB poate devenii prima opțiune pentru clienți.

În Dnight nu este vorba doar despre frumusețe,este vorba despre eleganță,simplitate și materiale de calitate toate puse cap la cap de un designer atent la detalii.

Povestea lor începe în 2015, în urmă conștientizării efectelor nocive ale antibioticelor asupra copilului lor. Au încercat medicamente, le-au combinat cu suplimente alimentare pentru a gasi calea spre vindecare. Ceea ce au descoperit ia adus mai aproape de natură și de utilizarea produselor bio pentru sănătate.

Numele lui este Nichita! Dacă aveți nevoie de un fotograf profesionist, atunci ați găsit ceea ce cautați.  Este o persoană dedicată, pasionată și plină de idei. În plus, este deschis la orice propuneri, sau locuri superbe în care să vă fotografieze.

De ce TRS Design?

Suntem tineri. Suntem creativi. Suntem inovativi. Ne dorim ca fiecare proiect pe care îl realizăm să fie un motiv de mândrie atât pentru clienții noștri, cât și pentru noi. Realizăm totul din pasiune și vrem ca acesta să fie motivul pentru care ne veți recomanda mai departe cu drag.