Obţine asistenţă gratuită!

Completează formularul de mai jos! Noi te vom contacta apoi pentru a stabili o întâlnire. Aşadar, vom pune la punct toate detaliile pentru realizarea unui website mulat fix pe nevoile tale. Şi totul este gratuit!

Trimite-ne un mesaj

GREEN TRS ONLINE S. R. L.

+40 764 567 242

contact@trsdesign.ro

Str. Crișan, bl. GA13, sc. A

Slatina, Olt

Mi-am deschis o afacere. Ce fac acum? Website!

Dacă ai realizat importanţa prezenţei online a afacerii tale, felicitări! Ai făcut deja primul pas important pe drumul către succes. Fie că vorbim de un business la început de drum, fie că e vorba de o afacere deja existentă pe piaţă, noi suntem soluţia!  Îţi doreşti rebranding ori implementarea diferitelor noi funcţionalităţi pe un website deja realizat? Contează pe noi!

Website? TRS Design!

Venim în întâmpinarea ta cu sprijin gratuit pentru a alege cele mai bune soluţii nevoilor tale. După ce iei legătura cu noi, ne întâlnim online, într-o conferinţă pe o platformă precum ZOOM, sau fizic. Îţi oferim răspunsuri la toate întrebările!

Te consiliem cu privire la design-ul şi funcţionalităţile proiectului tău – website sau aplicaţie – şi ţinem cont de sugestiile şi părerile tale. Îţi oferim sfaturi, îţi explicăm pas cu pas tot procesul iar la final îţi răspundem curiozităţilor. Totul este gratuit!

website