Vrei un site de nota 10? Alege TRS Design!

noiembrie 2, 2022

vrei-un-site-de-exceptie

Ai nevoie de un site? Alege TRS Design!

Dacă ai o afacere, ştii deja că unul din scopurile principale ale acesteia îl reprezintă creşterea vânzărilor. Şi cum altfel să obţi profit în 2022 dacă nu folosindu-te de online. Soluţia? Simplu: un website. Cu toate acestea, doar asta nu este de ajuns. Site-ul trebuie să fie pus la punct din toate punctele de vedere. Experienţa utilizatorilor trebuie să fie cât mai uşoară, design-ul trebuie să rămână constant pe toate paginile şi să exprime ceea ce brand-ul tău transmite.

Ştiai că un studiu Adobe a demonstrat că 45% dintre utiliztori se aştaptă ca site-ul tău să fie responsive? Asta înseamnă că trebuie să fie congifurat pentru fiecare dispozitiv în parte, fie că vorbim despre un smartphone, un laptop, o tabletă sau un monitor. Deci, aproape jumătate dintre potenţialii tăi clienţi pot pleca rapid dacă nu eşti mobile-friendly.

Dar totuşi…de ce să ne laşi pe noi să îţi facem un site?

vrei-un-site-de-exceptie

Te ascultăm

Echipa noastră pune acceuntul pe tine. Noi te ascultăm, aflăm ce îţi doreşti și planificăm cum să te ajutăm să ajungi acolo. Lucrurile funcționează mai bine atunci când lucrăm împreună!

vrei-un-site-de-exceptie

Te respectăm

Respectul şi seriozitatea cu care tratăm fiecare proiect în parte ne caracterizează. Toţi clienţii au parte de acelaşi tratament, indiferent de amploarea serviciului oferit.

vrei-un-site-de-exceptie

Ne place să vorbim

Punct forte?! Cu siguranţă! Când spunem asta, ne referim la faptul că te vom ţine la curent mereu cu evoluţia site-ului. Suntem o echipă mică şi vei avea ocazia să îi cunoşti pe toţi cei ce se ocupă de site-ul tău.

vrei-un-site-de-exceptie

Fără costuri ascunse

Încă de la început îţi spunem un preţ corect, în funcţie de cerinţele proiectului tău. Mai mult, poţi plăti şi în rate. Ne place să fim flexibili în toate privinţele!

Întrebări puse frecvent

Vă ocupaţi şi de website-uri deja făcute dar care au nevoie de îmbunătăţiri?

Cu siguranţă! Suntem la fel de bucuroși să creăm un site web nou de la zero, dar și să refacem un site web existent pentru a-l îmbunătăți și actualiza.

Site-urile voastre sunt responsive?

Clar! Site-ul tău va fi complet responsive (ceea ce înseamnă că va răspunde la diferitele dimensiuni ale ecranului pe care este afișat) și va arăta excelent pe toate dispozitivele. Nu percepem niciun cost suplimentar pentru acest lucru, este standard.

Chiar există posibilitatea de a plăti în rate?

Da, oferim clienţilor noştri posibilitatea de a plăti în rate orice serviciu.

Pot vedea evoluţia site-ului?

Da, vei putea vedea toate modificările pe care le aducem site-ului tău în timp real.

Lăsă-ţi site-ul în mâinile noastre!

Vrei alte motive pentru a te convinge să îţi fim parteneri? Ce ai spune dacă în tot procesul acesta, ai juca şi tu rolul de designer? Dar nu cel de designer al unui site, ci al unei păduri. Da, ai auzit bine! Cum funcţionează asta? Ne-am pus în minte să ajutăm la plantarea unor păduri şi să combatem fenomenul defrişărilor. Aşadar, pentru fiecare serviciul pe care noi îl oferim, ne angajăm să plantăm un copac în numele tău. Fii şi tu parte a schimbării! Pentru mai multe detalii referitoare la proiectul Get a website & Design a Forest, intră aici. Sau dacă ai alte întrebări, nu ezita să ne contactezi!

Nu uita să arunci un ochi şi pe blog-ul nostru, pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi din lumea web-ului!

vrei-un-site-de-exceptie
0 Comentarii

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte Articole

Ecommerce – Web-ul în 100 de pași

Ecommerce – Web-ul în 100 de pași

Odată cu apariția Internetului, o mare parte din viața noastră de zi cu zi s-a mutat în online. Dacă înainte ne puteam face cumpărăturile doar fizic, acum găsim online absolut orice poftim, la orice oră din zi sau noapte. Și toate acestea datorită ecommerce-ului, care...

Job în programare. Merită să faci facultate?

Job în programare. Merită să faci facultate?

Cum să înveţi programare? Vrei să înveţi programare dar nu te-ai convins încă dacă chiar merită? Ei bine, dacă ştii programare, reprezinţi clar o resursă valoroasă pentru angajatori. Mai mult, poți chiar lucra independent. Pe măsură ce industria de programare creşte,...

Meme – Web-ul în 100 de pași

Meme – Web-ul în 100 de pași

 Data trecută am vorbit despre conținutul viral, iar dacă ai citit articolul, probabil îți amintești de faptul că, printre exemple de conținut viral se numărau și meme-urile. Ei bine, ele au devenit o parte așa importantă din viața noastră încât dedicăm un articol...