Uite de ce ai nevoie de un site! Top 5 motive

octombrie 17, 2022

De ce ai nevoie de un site

Social media domină internetul, asta e clar. Aşadar, te poți întreba: „Am nevoie de un site web?”. Răspunsul este da, iar acum îţi voi spune şi de ce.

În 2019, 70-80% dintre oameni căutau înainte pe internet compania pe care voiau să o viziteze sau de unde voiau să cumpere ceva înainte. În cazul inteprinderilor mici, numerele acestea sunt uriaşe şi înseamnă mult. După 2019, a venit 2020 şi ştim cu toţii ce înseamnă asta. Pandemia a dus la o nevoie şi mai acută de utilizare a mediului online, iar a avea un site a devenit crucial pentru orice companie.

Dacă nu ești încă convins și ești curios să afli care sunt avantajele în comparație cu profilele pe site-urile de socializare, citește mai departe!

de ce ai nevoie de un site

Profesionalism și încredere crescută

Majoritatea oamenilor nu au încredere într-o afacere care nu are un site web bun. O pagină curată, modernă, care este actualizată în mod regulat și care apare în motoarele de căutare este un creşte instant credibilitatea. Potențialii clienți te vor privi altfel și vor avea acces la toate informațiile de care au nevoie într-un singur loc. În această eră digitală, toţi ne așteptăm ca afacerile să fie prezente pe web.

Oricine își poate crea cu ușurință o pagină de Facebook sau un cont de Instagram cu date false, cu identitatea ta, iar profilurile pot arăta la fel cu al tău. Așadar, îţi poţi legitima compania în moduri în care niciun alt canal de socializare nu ar face-o.

Iar dacă nu ai o afacere, te poti gândi să îţi creezi unul pentru portofoliul tău. Aşa vei putea să îţi prezinţi munca recrutorilor atunci când cauţi un job. 

Mai mulţi clienţi

Paginile bine optimizate pot apărea pe prima pagină a căutării pe Google. Asta atrage noi clienți care nu te căutau în mod special pe tine, ci doar căutau un anume lucru. Există o șansă mult mai mare ca cineva să „dea peste” tine în acest mod. De asemenea, compararea afacerii tale și a oricărei alte afaceri sau oferte concurente este mai ușoară atunci când toate părțile implicate au un site web.

Dacă investeşti în Google Ads sau Facebook Ads, poți direcționa traficul direct către site-ul tău. Pe site, clienții tăi vor avea toate detaliile pentru a face o achiziție în cunoștință de cauză și un call-to-action care să îi motiveze. Paginile cu formulare pop-up încorporate și notificări web push încurajează vizitatorii site-ului să rămână în contact și să revină.

Un site web este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, în fiecare zi a anului, de oriunde de pe glob – asta face ca afacerea ta să rămână în atenția clienților chiar și după orele de program. Site-urile web lărgesc raza de acțiune și te promovează fără pauză.

Proces uşor şi deloc costisitor

Probabil un impediment la care te gândeşti îl reprezintă costurile. Poate că te gândeşti că un site costă o mică avere şi durează şi mult. Dar eu sunt aici să îţi spun că te înşeli.

Noi, la TRS Design, avem preţuri care încep de la doar 300 de euro pentru un website de prezentare a afacerii tale. Mai mult, garantă livrarea acestuia în maxim 2 săptămâni.

Ai parte de control deplin

Libertatea absolută de design oferă oportunitatea de a-ţi prezenta brandul într-un mod unic și de a-i pune în valoare vocea și personalitatea.

Controlul asupra imaginii tale pe o pagină web nu se referă doar la grafică și aspect. Tu decizi ce să pui acolo, așa că, dacă ai recenzii online interesante, mărturii ale clienților, videoclipuri etc., toate acestea pot împărți spațiul pe site-ul tău.

Dacă ai o galerie sau un portofoliu, aceasta este, de asemenea, o șansă de a le afișa într-un mod creativ.

Nu trebuie să urmezi regulile în continuă schimbare ale platformelor sociale și, în timp ce platformele în sine vin și dispar (îţi aminteşti de MySpace?), site-ul tău poate rămâne în activitate pentru totdeauna. De asemenea, orice utilizator de internet poate interacţiona cu site-ul web fără a crea un cont.

de ce ai nevoie de un site

Centrul tuturor eforturilor de marketing

Un site web poate fi primul loc în care potențialii clienți interacționează cu tine și află despre afacerea ta.

De asemenea, este locul în care aceștia ajung în cele din urmă, pentru a face o achiziție. De multe ori, au fost redirecționați de la un e-mail, un anunț pe Facebook sau o postare pe Instagram.

Poate că vor să primească e-mailurile tale și de aceea îţi vizitează site-ul.

Cineva care trece cu mașina pe lângă locaţia ta, intre imediat pe Google Maps, care îl direcționează către site-ul tău cu prețurile sau meniul. Sau poate clienţii au căutat URL-ul în browserul lor de pe o carte de vizită.

Toate eforturile tale de marketing, indiferent dacă afacerea ta funcționează online sau offline, ar trebui să pornească de la și să ducă la propria ta pagină web.

De asemenea, campaniile sunt mai ușor de gestionat atunci când totul este interconectat, iar numitorul comun este un site web. Așadar, a avea un site web este o prioritate și primul pas spre succes.

Sper că aceste cinci motive simple ți-au clarificat îndoielile legate de crearea unui site web profesional pentru afacerea ta. Dacă nu ai un site web, pierzi o oportunitate uriașă de a-ţi crește reputația online. Cu cât mai repede vei crea unul, cu atât mai mulți clienți vor avea încredere în brandul tău. Aceasta este o modalitate simplă și ieftină de a-ţi crește veniturile, de a spori credibilitatea companiei tale și de a-ţi stabili locul în industrie.

Mai mult, nu uita să arunci un ochi pe blog-ul nostru pentru mai multe postări despre web!

0 Comentarii

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte Articole

Ecommerce – Web-ul în 100 de pași

Ecommerce – Web-ul în 100 de pași

Odată cu apariția Internetului, o mare parte din viața noastră de zi cu zi s-a mutat în online. Dacă înainte ne puteam face cumpărăturile doar fizic, acum găsim online absolut orice poftim, la orice oră din zi sau noapte. Și toate acestea datorită ecommerce-ului, care...

Job în programare. Merită să faci facultate?

Job în programare. Merită să faci facultate?

Cum să înveţi programare? Vrei să înveţi programare dar nu te-ai convins încă dacă chiar merită? Ei bine, dacă ştii programare, reprezinţi clar o resursă valoroasă pentru angajatori. Mai mult, poți chiar lucra independent. Pe măsură ce industria de programare creşte,...

Meme – Web-ul în 100 de pași

Meme – Web-ul în 100 de pași

 Data trecută am vorbit despre conținutul viral, iar dacă ai citit articolul, probabil îți amintești de faptul că, printre exemple de conținut viral se numărau și meme-urile. Ei bine, ele au devenit o parte așa importantă din viața noastră încât dedicăm un articol...